godnatt min skatt


Nu är ögonlocken tunga, borde lagt mig för en timme sen. Har lovat Sara att vara på gymmet kl o8.oo också, gääsp säger jag. Men jag var faktiskt där 9 imorse, riktigt skönt. Sen glömde jag bort Erika lite och fick stressa som vanligt, jag är så snurrig ibland men det blev en trevlig liten utflykt ändå! Och Nicholas satt i en matstol för första gången! Bara en väldigt kort stund medans jag kasta i mig maten, men han sitter ju nästan själv redan :) Hemma tog vi en tupplur sen har vi bara myst hemma, busat, badat och gosat och kollat på säsongspremiären av desperate houswifes, äntligen!

Imorn är det spännande BVC besök också! är så nyfiken på hur mycket Lilleman har vuxit! Nu har knubbit dragits ut lite och han har skjutit iväg på längden också. Beställt åkpåsen till vagnen, får den i slutet av månaden så då blir det väl till att byta till sittdelen eftersom han snart växer ut liggkorgen. Kära barn vad du växer fort!
Ska ladda kamerabatteriet och hitta usb kabeln till mobilen så jag kan lägga in lite bilder!

Nej nu är det sängen... efter att jag bytt pyjamas igen, den första kräktes ned och nu upptäckte jag att det glömdes lägga i amningsinlägg. ssccchhhnyggt! varför är jag så snurrig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0