klockan?


Midsommarhelg - check


Nu hoppas vi på en fortsatt sommar. sommar som i solsken, bad, värme och glass med jordgubbar.

midsommaraftonen var tänkt att spenderas i dalarna, men vi gjorde en helomvändning och tog bilen till hemköp istället. köpte grejer till en god middag och massa godis och spenderade kvällen i soffan istället. mysigt.

på torsdagen var Linn & Viggo och hälsa på och min groda fick supertuffa labanjeans!  på kvällen kika gammelmorfar förbi, så stolt så. fick t-shirt och shorts och en liten peng till framtida fotbollsskor, han kommer få en bra höger, det såg gammelmorfar på luggen. Amanda kom på lördagen med ett gulligt sommarfräscht body set och av Atilla senare på dagen fick han två coola t-shirts med tillhörande  shorts och ett par pumaskor. Tidigare i veckan har dayi Selo kommit med blommor och en superfint ljusblått lapptäcke från JaBaDaBaDo. av anna-maria på jobbet fick han söta tosser och en speldosekanin, av miza en body med traktorer på och av erika och sinan ett grönt bodyset. de hade även med presenter av farmor och faster cidem från turkiet! body-set, skor, väst och två stickade tröjor som farmor gjort, så rara. morfar kom och hälsa på med blommor på bb. Av mormor har man såklart fått mer presenter än vad som får plats att räkna upp, men hon hade förberett en god middag hemma när vi kom hem från bb och köpt så mycket coola kläder och söta/praktiska saker och gjort en fin "mor-barn" blombukett. Hon är en ängel min kära mor.


Nicholas fick sin första "resa" på lördagen istället då vi åkte upp till mormor, plasmorfar, morbröderna och "tant sussie" i malingsbo. han sov hela resan och nästan hela visiten. hur mycket kan en bäbis sova egentligen? De sista dagarna har han dock varit vaken någon halvtimme mellan äta och totaldäckad och spanat runt lite. Jag och Rifat kan också komma på oss själva att bara sitta och titta på våran pojke och alla grimaser han gör. totalsöt.
 vi är så kära i honom, det finns inte ord att beskriva


i vagnen, det bästa köpet. på andraplats kommer amningskudden från spöket laban!

Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Tickollina

Ett stort grattis, vilken liten godbit =) Är allt bra med er? kram

2009-06-21 @ 15:36:05
Postat av: Mli

2009-06-21 @ 16:16:52
Postat av: Mli

hej fina Linda=)kul att du fått en pojk=)han är ju super gullig=)hihi.lik dig=)

många kramar!!

2009-06-21 @ 16:18:35
URL: http://mlifriergkavallin.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad söööt han är!!

2009-06-22 @ 23:00:15
URL: http://delfinbebben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0