mix'n






Min käre Nicholas. så liten och ändå kan vända upp och ned på en hel värld självklart är det underbart, självklart är det tufft. kärlek, frustration, skratt och tårar allt i en härligt blandning.


idag kom vi på våran babybjörn, den var mycket omtyckt, skrotnisse somna direkt efter några timmars gnäll. igår var vi på bvc igen. det tog två timmar att komma dit, men väl där så visade det sig att lillen gått upp över 300g på en vecka och väger nu 3645g och måttar ståtliga 52 cm. sen tog det oss två timmar att komma hem. Min nya grej är att gå ner med sopor under vagnen på stan, helst  toa och blöjsopor i sådäna där genomskinliga plastpåsar. tvärvänt vid biblioteket några gånger och sprungit hem till gårdscontainern för att slänga allt. härligt, skulle inte vara ett dugg genant att gå in med bajsblöjor på lindex, absolut inte, skulle nog ta en sväng till kappahl också. i veckan så var  vi på utflykt till västerås och hälsa på Limpan & Viggo, luncha och gick lite på stan. kände mig lite smått vilsen i "storstan", nästintill nervös av så mycket folk, måste vara någon urtida bäbisvaktinstikt som gör att man blir så stressad och nojjig. kan inte gå en meter från min vagn liksom. tur att limpan är så cool.
hon är faktiskt mer värd än guld.


nu hade vi tänkt promenera ner till hm. det har vi tänkt hela dagen, vi har bara inte börjat gått än. men klockan är ju bara 18,oo så vi hinner nog ner tills imorn! och så vill jag att manda får jobb här för jag saknar henne när hon är så långt bort.
lite amandababstinens.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0