måndags


igår var min bästa dag.
morgonen börja med att jag hällde ut mina fiberflingor på köksgolvet. tog ut dammsugaren och hade ner allt på alla hyllor i städskåpet. dagen fortsatte i samma anda och slutligen, när jag äntligen nattat lillen och dödstrött skulle krypa ner i sängen så självklart hade jag ner ett stort glas från mitt sängbord som gick i miljontals glitterbitar över mina fötter. sweet. det är bara om man är lika cool som mig man kan orsaka så mycket kaos. men lillen sov vidare ända tills jag stängde av dammsugaren, krypit ner i sängen, släckt lampan och dragit täcket över huvudet. vi somna 12 i förmiddags.



körde bil för första gången med nicholas i baksätet idag, småläskigt. hämtade upp anna och vackraste ava och åkte till affären som var stängf. tog en sväng förbi biggan istället. köpte en bh, trosor, linne, örhängen och en massagenyckelpiga. och så beställde jag nya skor.

senare kom mamma förbi och myste lite med sin dotterson och jag tog en lång´superskön dusch.
imorn är karln ledig så då blir det familjemysa av:) det är rart! 
rifat och nicholas ska vara själva hemma ën längre stund för första gången, jag ska till sjukan, få tillbaka mina händer hade jag tänkt.



hoppas ni såg programmet om michael jackson igår. han har verkligen inte bara betytt och influerat hela välden gällande musik utan även dans. hans stil, koreografi och moves har inspirerat och kan någonstans, någongång återfinnas i alla dansstilar. det är så att michael jackson själv kan titulera sig dansstil. imorn kan en lång dokumentär med popkungen ses på kanal4



nu kom min sambo hem från jobbet så nu blir det soffmys
natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0