"the"



häromdagen var jag & rifat på tuna park och shoppsade lite, jag fick bl.a. ett par jeans och nya skor. kommer ju fortfarande inte i mina jeans som jag hade före gradiviteten och jag antar att karln var trött på att se sin älskade böna i mjukisbyxor och foppatofflor;)  hahaha.... ha



vore trevligt att komma i bikinin när man ska glassa på beachen vid egiska/medel havet i september, men vafan, annars får jag väl köpa baddräkt och big size sarong! mer besviken jag inte lagt mer tid på att lära mig språket. skulle vara kul och kunna föra en normal diskussion med farmor, men det kommer det också, så småningom.

igår  lekte Nicholas med Ida.
se så roligt de hade

Nicholas 6v och Ida 3 v

Idag vaknade vi av att lillskrot låg och släppte väder, att en sån liten kan låta så mycket! eftersom klockan var innan 9 fick han följa med pappa upp och leka. Kom tillbaka efter en halvtimme, käka lite och somna om. vi är sådana morgondrönare som gärna ligger kvar till 11-tiden. Det är våran bästa tide på dagen, Nicholas skrattar och jollrar glatt.
snart kommer rifat hem från secret mission, ska passa på att smita iväg en timme till gymmet och trimma mina muskler.
 kanske gå en promenad till karlssons senare och köpa en kruka om lusten faller in. kom på jag har en för lite.  kruka alltså.  och nej jag har inte klippt mig än, men nästa vecka!

Hund sprang på grill
blev hotdog

ha en underbar dag
"dåren drömmer om rikedom, den vise om lycka" -  turkiskt ordspråk

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack :) ja visst är han. Lille nicholas med :) hoppas jag ser er ute någon dag, skulle vara kull att se honom i verkligheten :)

2009-07-23 @ 14:36:18
URL: http://efridolfsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0