weekend

ingen söndagmorgon utan nybakt bröd med marmelad, ost och en kopp roiboos te.

fredagskvällen bjöd på god mat och många skratt, tack limpan & s för en trevlig fest! somnade som en stock vid hemkomsten runt midnatt och sov nonstop ända till morgonen efter. lördagen bjöd på ännu en härlig vårdag, fruktsallad i solen och en liten shoppingtur följt av en tripp till öb. höjdpunkten blev det leriga diket längs vägen där det uppenbara sig en gyllengul oas. fullt med tussilago! vårkänslan blev total. kvällen blev också mysig med lite taco och halvtaskig robinson tv.


materiellt

Canon Powershot G10 står nu på önskelistan. kameraval känns svårt. en digital systemkamera är alltid en digital systemkamera, har kikat in både canon eos 500d och eos 400d, men g10 känns ändå, med sina 350g, som "mycket kamera". en fotomaskin man enkelt tar med sig och fotograferar med utan att "kamera-skrika". ett bra steg bättre än min lilla halvrisiga nikon utan att man behöver ha ryggsäck med sig eller få nackspärr för att man vill ha med sig kameran. dessutom kan undervattenhus köpas även till denna kamera, vilket är ett plus för mig. ni kan läsa lite recensioner och information genom att klicka på länkarna, själv ska jag undersöka denna sak mer fysiskt.

http://www.tidningenfoto.se/Sites/Foto/Default____23524.aspx?DataID=68612
http://www.fotosidan.se/cldoc/25738.htm
http://www.canon.se/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_G10/index.asp


 hittade den här söta säng-hängmattan som ser riktigt skön och mysig ut, den skulle finnas i vuxenstorlek också. vet inte om den står med på inköpslistan än men väldigt gullig är den. kanske den kan vara ett alternativ när baby bara vill somna genom vaggning. dock tror jag inte den kan användas alltför länge, när barnet börjar vända och sprattla så har jag känslan den kan trassla in sig. finns hos gröna-grodan som också har ett stort utbud av ekologiska varor. http://grona-grodan.se/



tanke
det är lätt att fastna i negativa mönster, tankesätt och samtalsämnen. nu är det dags för solen att tina upp alla isiga gnällhjärnor och se framåt mot en ny underbar sommar!
ödmjukhet, artighet, respekt och omtanke. balans mellan ge och ta. riktiga vänner står kvar både i onda och goda tider och i kristider ska vi komma ihåg att kärlek är gratis lycka.


ha en underbar dag
"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat"
-nalle phu


Kommentarer
Postat av: Sanna

Linda!

Ja jag har flyttat till västerås nu! =)

Hur går allt med magen? Kram

2009-04-05 @ 18:40:50
URL: http://thesanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0