24h, with who?


vardagligt
tack vare det ickesoliga vädret har jag äntligen lyckats tvätta, städa och allmänt pysslat hemma idag.
vem fan städar när det är fint väder?
efter de ytterligare 4 säckarna med kläder jag packat upp förra veckan,har jag packat ner en säck med för tillfället för små kläder, en säck med slängivägkläder och 14 par jeans som inte tillåter att någon bor i magen och en säck med sjalar och sådant. nu är frågan vart jag ska göra av mina ca 50 par skor, några kan säkerligen kastas, men suck, jag behöver nog ytterligare ett rum i den här lägenheten. ska försöka rensa lite mer, alla garderober och storbyrån är redan överfulla. har riktigt allvarliga problem känner jag. egentligen behöver jag ju inte alla de där kläderna.

imorgon ska vi åka och köpa byra så vi får ordning i barnkammaren, på torsdag blir det säng och skötbord och lite småplock som kan behövas till bebisens ankomst. har kommit på jag inte vill gå och traska i affärer i 9:e månaden om det är över 20 grader varmt. påskhelgen har varit lugn med mycket god mat. stolt över mina "sigaras/ostrullar" igår.


blablabla..
jag och min käraste hade en intressant diskussion häromkvällen om musikartister. vem man skulle välja att spendera ett helt dygn med. valet är inte så lätt, men jag tror att britney spears och michel jackson skulle vara intressanta att se hur de levde och var i verkligheten. 
Vem skulle du vilja spendera ett dygn med och varför?

fashineras av dem som verkligen säger sig endast klara av att lyssna på en genre av alla musikstilar. det måste vara som att säga "jag äter bara rotfrukter, allt annat är skitäckligt", både hängivet, imponerande och trångsint. om jag fick välja att leva på något skulle jag självklart kunna säga "frukt" det tycker jag är godast, men smaken varierar vissa dagar av både nyfikenhet för nytt, humör och sinnesläge. att uppleva ny musik är ju lite som att upptäcka ett nytt land. sen kan man inte älska alla klimat. personligen gillar jag inte när det blåser, smakar för mycket mynta om mat, eller spelas för mycket trance/techno så man känner sig helt svampad.

photography
fick skickat till mig idag ett gammalt uw foto jag hade glömt
apneaimages


trevlig kväll
"den som gräver en grop åt andra får inte glömma att ta mått på sig själv"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken vacker bild =) hoppas du mår bra. Kram

2009-04-13 @ 20:46:20
Postat av: Lambis

Tom Waits and Tori Amos

Both true songwriters, exelent pianoplayers, with a exeptional charisma and wunderfull textes. Both Crazy enough & intensive so a day with those would be a paradise for soul and body.

Not to forget that i think Tori Amos is a dream woman. A true Rock. Maybe i sould married her :-)

2009-04-13 @ 21:12:32
URL: http://www.apneaimages.com
Postat av: Jenna

Jag skulle hänga med Angelina Jolie, eller Madonna,, Pusss ;)

2009-04-13 @ 23:45:09
URL: http://jennnah.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0