lördagstipset


Grekisk PyttiPanna

1kg filé (kyckling -eller fläskfilé)

MARINAD
(låt köttet ligga i marinaden minst 6h)
1½ dl Olja
3 Vitlöksklyftor
1-2 msk Sambal Oelek
2 msk Ingefära
2 msk Kinesisk soya
Salt & Peppar



Potatisklyftor
1 Gul Lök
1 Purjolök
1 Röd Paprika
Feta Ost


Hacka allt i lagom stora bitar, blanda och lägg allt på en plåt och ställ i ugn 30 - 40 in i 200*c

SÅS
2 Burkar Creme Fraiche
4 msk Majonäs
2 Vitlöksklyftor
2 tsk Italiensk Salladskrydda
Saft av 1 Lime

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0