bygga bo
~ to my darling
och något för chokladälskaren
denna kombo blir lite som en fusksnickerskaka
2 dl socker
2 ägg
100g marabou daim
80 gram margarin
1 3/4 dl mjöl
glasyr
100gram marabou scweizernöt
4-5 msk vispgrädde
vispa ägg & socker poröst
smält marabou chokladen och margarinet ihop i en kastrull
blanda sedan ihop alla ingredienser väl
häll i en ganska liten rund smörad & ströad form med avtagbara kanter
grädda 175 grader, nedre delen av ugnen ca 25 min.
låt kakan att svalna. smält ner och rör ihop glasyren, häll över kakan
och låt gärna stå kallt någon timma innan servering
personligen gillar jag att äta kakan fryst
pst! daim och scweizernöt chokladen går såklart att byta ut mot annan choklad, t.ex mintkrokant, apelsinkrokant, mörk choklad osv.
Kommentarer
Trackback